El PSC al ple extraordinari

Redacció

Aquest dimecres 24  de setembre en el ple extraordinari convocat pel Govern de la ciutat, el grup municipal socialista de Mollet ha votat a favor d’una moció que recolza la celebració d’una consulta, en la que es pugui decidir lliurement el futur polític de Catalunya dins de l’exercici dels drets democràtics i dins d’un marc legal.
Els i les socialistes del grup municipal socialista, amb aquest vot favorable, no hem fet més que  copsar i reiterar un cop més el nostre compromís amb el catalanisme i la democràcia:
 
•    Estem a favor d’una consulta:  Som molts els catalans i catalanes que desitgem votar i per aquesta raó considerem que no hi haurà cap solució estable a l’actual situació que no passi per sotmetre-la al vot ciutadà.
 
•    La consulta només es podrà fer d’acord amb el marc legal: Els socialistes tenim el convenciment que no hi ha cap solució viable a la greu crisi institucional que travessa el País que no passi pel diàleg, la negociació i el pacte. És necessari, i completament obligatori, precisament per la importància dels fets, que la consulta es desenvolupi dintre de la legalitat. Exercir el dret a votar dintre de la legalitat, és la única garantia que tenim els ciutadans perquè realment la nostra voluntat sigui escoltada i acceptada. És per això que els socialistes no ens cansarem mai de demanar a l’actual Govern de l’Estat que reflexioni, que es mogui i que obri un espai real de diàleg a la negociació política, que permeti trobar una solució política a la voluntat dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya de poder exercir el seu dret a decidir.
 
•    Els socialistes no som independentistes: Els socialistes treballem per una reforma constitucional que faci d’Espanya  un Estat Federal capaç de reconèixer i respectar la diversitat nacional.
 
Els i les socialistes del grup municipal del PSC seguirem treballant sempre per buscar consensos. Estem segurs que evitar la confrontació partidista i  sumar esforços és el millor camí per aconseguir una Catalunya millor, i  un Mollet millor.
 
L’aprovació d’aquesta moció ha estat també fruit indubtable de la voluntat de diàleg i de consens que ha mostrat el grup municipal de Convergència i Unió, que a diferència d’altres grups municipals, ha mostrat sempre, clarament, la seva priorització dels interessos municipals i nacionals, als interessos electorals i partidistes que puguin tenir per les properes eleccions municipals de maig del 2015.

 

 

 

 

PSC de Mollet

 

Edicions locals