Per què estic a favor del Boicot, desinversions i Sancions (BDS) a Israel

Redacció

Sempre he mantingut el meu suport al poble Palestí activament i la meva condemna sense pal.liatius l'estat terrorista d'Israel que en les últimes accions ha assassinat a més de 1800 persones entre elles moltíssims nens/es i milers de cases destruïdes, és pel que comparteixo les raons d'aquesta campanya que està portant a terme BDS.

 


Successius Governs nord-americans han donat suport constant i incondicional a Israel,  essent el país que ha rebut més ajuda econòmica i militar que quasevol  altre país del món. A més, gaudeixen d'una virtual immunitat a Nacions Unides gràcies al Dret de vet dels EUA al Consell de Seguretat, vetant més de50 resolucions, denunciant les atrocitats israelianes contra la Població palestina. Els contribuents nord-americans haurien d'estar preocupats per estar donant  suport a les atrocitats israelianes a través dels seus impostos.

 


Israel viola més resolucions de NNUU que cap altre país a la història de les NNUU, incloent Iraq i Iran juntes. Altres Països són penalitzats rutinàriament per les seves transgressions. La pregunta no és si Israel ha de ser escollida/castigada, sinó si ha de ser tractada amb les mateixes condicions que els  altres Països.

 


El BDS és una estratègia, no un dogma. No estem boicotejant per boicotejar, nosaltres fem boicot perquè pensem que pot funcionar (fins i tot en el cas d'Israel, que fa 1 crida a la legitimitat moral més que altres països. "El punt feble d'Israel i fem 1 crida al boicot perquè és una estratègia moral congruent, i és la que ens han demanat fermament la majoria de la societat civil Palestina.

 


Per a alguna gent és molt difícil criticar públicament Israel, especialment per als àrabs i musulmansi que se'ls nega la veu i són considerats com a no creïbles. Membres d 'universitats americanes han estat acomiadats per posicionar-se contra l'Apartheid Israelià. Molts  d'altres temen parlar obertament per a ser catalogats com antisemites. En Realitat, estan Lluny de condemnar Israel, el BDS de fet rectifica l'estatus excepcional de l'Estat d'Israel en el discurs públic com immune a la crítica.

 

Edicions locals