Diguem prou als d’allà

Pere Pi

De què ens ve a nosaltres (el poble) a pagar l’er-ror que han tingut els de Castor (Florentino Pérez 60%)?, que ara haurem de pagar (durant 30 anys) els 1.350 milions d’euros per la manca de previsió que han tingut els seus enginyers i que el Gobierno els permet que la factura la paguem nosaltres.

 


Quina barra, quin morro. No es podia sentir tal  cosa d’un altre país, ni que fos dictatorial. Efectivament, s’ho arreglen els de la tribuna del Bernabeu, sempre són la carronya que acorden el que ha de pagar el poble.

 


La vergonya dels 1.350 milions d’euros (quasi res), això sí, ens la deixen pagar a terminis, a 30 anys però “ells”, el Florentino, ho cobrarà al comptat donat que els bancs, Santander i BBVA li avancen el diners, però nosaltres pagarem la factura, amb els interessos de 30 anys que ja NO són els 1.350 milions sinó 4.550.000 milions... un atracament. De manera que, els de la tribuna del Bernabeu faran TOTS un gran negoci a costa del poble.

 


Amb tota la ràbia dic que NO podem aguantar aquest atracament constant del Gobierno d’Espanya envers els seus amiguets mentre nosaltres, el catalans, tenim una restricció econòmica que no ens permet créixer, avançar o subsistir, són uns barruts.

 


Diguem prou, anem a la “consulta”... guanyem, anem a les plebiscitàries, guanyem i anem a la DUI (declaració de independència) i ells que segueixin sols pel seu costat i nosaltres pel nostre i d’aquí a 5 anys ja veurem on som els uns i els altres.

 

Edicions locals