L’hora és greu, a Mollet i a Catalunya

Redacció

L’Oriol Junqueras ens deia que “l’hora és greu”. Vivim uns moments crucials i determinants per a la història del país i caldrà estar a l’alçada. El 9N hem estat convocats a les urnes per decidir el futur polític de Catalunya. Es tracta d’una consulta on hi podrà votar tothom, feta de manera democràtica, amb un ampli consens de la societat i on la llibertat de vot està assegurada. A l’igual que han fet a Escòcia, un exemple de civisme que hauríem de fer entendre a l’Estat espanyol. De fet, l’Estat espanyol no ens vol deixar votar, i en les properes setmanes haurem de decidir quin camí prenem per assolir la llibertat. De fet, cap pacte de despatxos podrà aturar la mobilització social i nacional més important de l’Europa del moment.

 


Volem ser lliures i volem votar, i és per això que no entenem el per què alguns tenen tants dubtes en un moment tan important. Tenim clar que tard o d’hora votarem i quan votem la justícia del vot que emetran els ciutadans haurà de ser respectada per tothom. Des d’Esquerra Republicana pensem que només votant i esdevenint un estat podem afrontar el futur amb garanties i que els nostres fills puguin viure millor: amb més democràcia, amb més qualitat de vida i amb més llibertats.

 


Pel que fa a Mollet les urnes també s’acosten. Les últimes decisions que el Govern molletà de PSC i CiU pren són a la desesperada: encara més mala gestió a causa de la pèrdua de patrimoni que ha provocat la indemnització de la Vinyota de més de 20 milions d’euros; construcció de més grans superfícies quan a Mollet ja no en calen, amb la conseqüent pèrdua de llocs de treball i un gran efecte negatiu per al comerç molletà; una nul·la gestió en termes de participació democràtica, de cultura, de polítiques comercials; molta temença a l’hora de donar suport a la consulta del 9N. En fi, un Govern que es veu a les acaballes i que ja no representa la majoria de la població.

 


Des d’Ara Mollet –ERC estem preparats i estem bastint l’alternativa que ens demanen al carrer. Sumarem i sabrem estar a l’alçada del moment. Com diu l’Oriol López, el nostre alcaldable: “Al maig s’acaba un cicle i se n’espera un altre: saba nova per a un Mollet amb desig de canvi”.

 

 

 

 

 

Ara Mollet-ERC

 

Edicions locals