El 9N serà un èxit!

Redacció

Si fa 3 o 4 anys li haguéssim dit a la gent que el Govern de CiU a la Generalitat  posaria unes urnes i podrien posicionar-se a favor de la independència ens haurien dit que això  no passaria, i passarà d’aquí a 9 dies.

 


Ara entre tots, encapçalats pel President Mas, farem tot el que estigui al nostre abast perquè el 9N sigui una festa de la democràcia.  

 


Milers de voluntaris, cap a 35.000, 938 municipis amb 1.255 locals de participació i 6.430 punts de votació.
Els ciutadans, els ajuntaments i el Govern de la Generalitat s’han bolcat amb el 9-N perquè sigui un èxit.

 


La massiva inscripció de voluntaris, entre ells més de 6.000 funcionaris,  ha estat una resposta contundent que ha permès que el dispositiu dissenyat originalment pel Govern   de la Generalitat,  pugui ser a més ambiciós.  

 


La resposta dels municipis també ha estat clara: 938 de 947 tindran locals de participació, cosa que permetrà obrir 1.255 locals a tot Catalunya i 6.430 punts de votació. Els locals seran a centres educatius públics i concertats i d’altres espais posats a disposició per part dels ajuntaments.

 


Des de dimecres passat a través del web www.parti-cipa2014.cat, o telefonant al 012 podeu saber quin local de participació us correspon, en funció del vostre DNI.  

 


Hi podran participar tots els catalans majors de 16 anys, també tots aquells estrangers majors de 16 anys que resideixen a Catalunya.

 


Així el 9N 5,4 ciutadans de Catalunya són cridats a les urnes i són precisament aquests ciutadans els únics que, amb la seva força, poden canviar Catalunya.

 


Que ningú vagi sol a votar, cal agafar a aquell fill que passa de tot, aquell avi mandrós, a aquell cosí que tot ho veu negre, a aquell amic que diu que no hi ha solució....

 


El proper 9 de novembre la força de la participació serà la força que farà possible la plena llibertat de Catalunya.
Fem doncs que el 9N sigui una gran festa de la democràcia, una gran força de la manifestació de la voluntat d’un poble, anem tots a votar i votem SÍ, SÍ .

 

 

 

 

CiU de Mollet

Edicions locals