Tot comença perquè acaba un cicle

Redacció

A Mollet el canvi de cicle polític és a punt de ser una realitat. Des d’Ara Mollet – ERC ho anunciàvem el 2011. Però el 2015 serà l’any determinant: l’any del canvi. Els partits de la vella política (PSC i CiU) patiran les conseqüències de no haver-se sabut adaptar al que la societat requeria. I és clar que el proper plenari de l’Ajuntament de Mollet serà molt diferent de l’actual. Apareixeran noves formacions i hi haurà canvi d’hegemonia política. Per tant, cal saber d’antuvi que governar Mollet no serà fàcil: el deute i la mala gestió de tant anys s’hauran d’assumir. Però també caldrà saber estar a l’alçada del moment: els governs en minoria potser seran inevitables i caldrà tenir present que sense un franc diàleg no farem avançar Mollet.

 


Els republicans molletans estem preparats per liderar la ciutat de Mollet. El moment que ens toca viure ens evoca a l’esperit de 1931 (quan va triomfar la República) o a l’esperit de 1979 (amb la recuperació democràtica). L’esperit del 2015 ha de ser el de la regeneració democràtica, el de la governança propera i transparent, l’aixopluc de la cultura, del comerç, de la indústria, l’exercici d’una capitalitat amiga amb la resta de pobles del Baix Vallès. És apassionant viure de prop aquesta revolució molletana: tenim ganes de parlar amb la ciutadania, de copsar els canvis que vol i de portar-los a la pràctica. Les necessitats dels nostres conciutadans han de ser les nostres prioritats polítiques. Estar al costat dels qui més pateixen és la nostra obligació.

 


Al 2015 farem el canvi. Moltes persones i col·lectius ens estan donant el seu suport i es voldran implicar en aquest repte. Creixem i ho fem intuint una gran responsabilitat. Quan hi ha hagut democràcia les esquerres sempre han governat Mollet. Als anys trenta l’Esquerra de Feliu Tura i Josep Fortuny. A la recuperació democràtica amb el PSUC de l’Anna Bosch i la Carme Coll. I després l’etapa socialista de la Montse Tura i ara de Josep Monràs. Quan un cicle s’acaba sempre en comença un altre: ens torna a tocar a la gent d’Ara Mollet - ERC i estem preparats per assumir el repte.

 


Bon Nadal i un intens 2015!

 

 

 

 

 

 

 

Ara Mollet-ERC

 

Edicions locals