Et volen tallar la llum, l'aigua o el gas?

Redacció

El passat mes de novembre es posà en marxa l'Aliança Contra la Pobresa Energètica a Mollet formada inicialment per la Plataforma d'afectats per la hipoteca i la Federació d'Associacions Veïnals.

 


Davant la manca d'informació de les empreses subministradores i de les administracions públiques sobre els protocols a seguir en cas de talls de subministraments de la llar (llum, gas i aigua), l'Aliança contra la Pobresa Energètica ha posat en marxa un grup d'assessorament col·lectiu a Mollet del Vallès.

 


El grup és un punt de trobada on persones afectades i activistes socials posen en comú la seva experiència en la lluita contra la pobresa energètica per tal d'assessorar col·lectivament i explicar com actuar, on acudir i quins passos seguir davant l'amenaça de talls de subministrament.

 


Si et trobes en aquesta situació o vols col·laborar davant tan lamentable abús, t'esperem als assessoraments col·lectius que realitzem cada dos dijous a les 18.00h a la seu de la Federació d'Associacions Veïnals de Mollet del Vallès: carrer Palaudàries 1 baixos (darrere la farmàcia Vilaseca).

 


Tens drets, que no te’ls tallin!

Edicions locals