Seguim parlant dels excrements dels gossos

Redacció

Una setmana més el tema dels excrements dels gossos torna a ser notícia als mitjans de comunicació per part dels lectors indignats que, en veure que no hi ha cap solució, volem reivindicar-nos.

 


És una vergonya veure com estan els carrers de la nostra ciutat, els parcs i jardins i qualsevol indret i racó, per més remot que sigui, ja que sempre hi trobarem la senyal de que allà hi ha estat un gos que té un amo incívic que no cuida Mollet. Si us plau, el problema és de tots i cal buscar una solució. Aquest és un tema que preocupa a la societat ja que hem de vigilar, no només caminant pel carrer, sinó també als parcs on portem als nostres infants perquè juguin.

 


Darrerament veig que no sóc la única persona indignada amb aquest tema. Durant les últimes dues setmanes altres ciutadans han escrit als mitjans de comunicació per denunciar aquesta situació, i també han penjat vídeos a les xarxes socials on es veuen perfectament indrets de la nostra ciutat molt bruts. I no només parlo de carrers, que ja és indignant de per sí, sinó també de parcs infantils que estan protegits per una tanca. No puc arribar a entendre com, a més de no recollir les caques, els amos permeten als gossos que entrin en zones de joc infantil que estan delimitades per una tanca.

 


Estimo a la meva ciutat i m’agradaria veure vídeos elogiant els meravellosos espais verds que tenim, els monuments culturals i les múltiples activitats que es realitzen a Mollet però per desgràcia això no és així. Entro a Internet, busco Mollet del Vallès i m’apareixen vídeos amb caques de gossos, per no parlar de les múltiples notícies negatives que també ens envolten. Si us plau, demano civisme, no crec que sigui res de l’altre món.

Edicions locals