Un Ajuntament desconcertat

Redacció

En les darreres setmanes molts ciutadans de Mollet se’ns adrecen a l’equip d’Ara Mollet-ERC perquè intueixen que aquest 2015 hi haurà canvis molt importants al país i a Mollet. Després d’un temps d’incertesa ara ja sabem que el 27 de setembre hi haurà les eleccions al Parlament de Catalunya més importants de la història: serà quan votarem si hi ha una majoria que vol construir un estat lliure. L’Estat espanyol no ens ha deixat fer un referèndum, però els ciutadans lliures votaran en unes eleccions. I sabrem si volen la independència.

 


A l’Ajuntament de Mollet les coses continuen igual. Tot i que el país i Mollet canvien molt de pressa i demanen una política nova -el Govern actual del PSC i CiU, liderat per l’alcalde Monràs- no entén la ciutadania i allò que anhela. El que ens vénen a dir aquells ciutadans que parlen amb nosaltres a les trobades que fem o quan ens aturen pel carrer és que tenim un Ajuntament amb un Govern desconcertat. I que cal un canvi. Un canvi profund en les formes i en el fons. Un nova manera de fer política municipal de proximitat.

 


Ara més que mai cal un nou govern a Mollet: noves persones que musculin les estructures locals en un dels moments més importants de la nostra història recent. I des d’Ara Mollet-ERC ens adrecem a tothom que vol progrés i millorar, a tothom que creu que cal passar pàgina de l’etapa d’un PSC desconcertat que ja no té força per seguir liderant. L’assemblea d’Ara Mollet-ERC ja va escollir per ser el proper alcalde de Mollet l’Oriol López Mayolas. I ja ha triat també algunes de les persones que l’han d’acompanyar en aquesta gran tasca: la Marta Vilaret (actual regidora a l’Ajuntament i dona preparada), en Josep Gordi (exregidor amb el PSC, geògraf i professor a la Universitat de Girona) i la Judith Vizcarra (retratista molt vinculada a l’associacionisme de la ciutat).

 


Un Mollet transparent, més just, on s’acabi amb la mala gestió i el malbaratament econòmic amb els diners de tots, fer una política municipal més a prop del ciutadà. Passar d’un Ajuntament desconcertat que no sap cap a on va cap a un Ajuntament que treballi amb la nova política que aquest temps requereix. Aquesta és la garantia del canvi. La garantia que ofereix Ara Mollet-ERC per al proper mes de maig.

 

 

 

 

Ara Mollet-ERC

 

Edicions locals