Ara Mollet - ERC és futur

Redacció

La gent d’Esquerra Republicana de Catalunya i d’Ara Mollet estem més preparats que mai. Sabem del cert que la ciutadania –que ens ho comenta al carrer- desitja un canvi. Un canvi que ha de venir de les forces progressistes que sumem en una candidatura integradora i que ha de ser la guanyadora.

 


I per governar ens cal sumar les sensibilitats que estan actives a Mollet. Un exemple és el món animalista molletà, la gent de Vallès Natura, amb qui hem treballat una part del nostre programa. En Toni Valle (alcaldable el 2011 pel PACMA) serà present a la nostra llista. Un altre exemple és l’acord al qual hem arribat amb Solidaritat Catalana perquè lluitin amb nosaltres des d’Ara Mollet: i en Jordi Puyuelo (alcaldable el 2011 per SI) serà també a les nostra candidatura. Una llista transversal plena de republicans i de persones independents que seran la garantia que el canvi hi serà a Mollet.

 


Sabem perfectament que l’oportunitat de construir el nou Mollet que anhelem és a l’abast de les nostres mans. I ens sentim il·lusionats pel futur. Cal acabar amb la mala gestió que ens ha portat cap a deutes i un futur hipotecat. Cal que ningú es quedi enrere: serem garantia d’estar al costat dels més necessitats. Volem ciutadans més lliures: la cultura i l’educació han de ser prioritàries per als molletans. Hem de revitalitzar la nostra ciutat, que ha de ser referent de la cultura i el comerç, entre altres, al Baix Vallès. I ens cal un Ajuntament de vidre, exemple real de transparència, fent referèndums vinculants o audiències públiques.

 


I tot això, la frescor i els canvis que necessita Mollet, ja no ho pot aportar un PSC que ha estat un partit útil durant anys però que ara mateix està dirigit per persones que no entenen que la ciutadania demana una nova manera de fer política i que han dilapidat la feina de la bona gent progressista. Per això cal que Ara Mollet – ERC siguem els veritables protagonistes el proper 24 de maig. Perquè el nou Mollet necessita energia nova.

 

Edicions locals