Josep Monràs, alcalde de Mollet

Patricia del Pozo

La llista encapçalada per Josep Monràs va guanyar les eleccions del passat 24 de maig, la ciutadania va recolzar el bon treball i la bona gestió feta a l’Ajuntament els darrers 4 anys i li va donar el seu suport per continuar transformant i fent avançar Mollet el proper mandat. De totes maneres, per poder ser oficialment anomenat alcalde calia esperar fins al dissabte 13, que és quan marca la llei que s’han de constituir els Ajuntaments. Així que des de dissabte els molletans i les molletanes tenim el govern que vàrem triar a partir de les urnes.

 


Dissabte, doncs, va ser una festa de la democràcia. L’Ajuntament estava ple de ciutadans i ciutadanes que no es van voler perdre el moment en que es proclamava a Josep Monràs alcalde de Mollet. Una persona honesta, propera i treballadora que coneix Mollet i als molletans i les molletanes.

 


En moments difícils com els que fa uns anys que estem patint, ens calen líders amb idees clares, amb preparació, amb ganes de treballar i que prioritzin, sempre, les persones. I Josep Monràs compleix aquestes coses, ja ens ho ha demostrat i per aquest motiu els molletans i les molletanes li hem tornat a donar confiança, perquè és, de tots els candidats que es van presentar a l’alcaldia, el millor preparat per encapçalar aquest nou repte, és dialogant i està preparat, tant a nivell de formació com d’experiència, per continuar liderant la transformació de Mollet en una ciutat moderna i sostenible, i donant suport i el màxim ajut a les persones a les que la crisi els ha colpejat més durament.

 


Als nous regidors i regidores els  dono l’enhorabona perquè ser regidor del teu municipi és un honor que no totes les persones tenen i també els desitjo molta sort, perquè és un honor però a la vegada una gran responsabilitat, perquè d’ells depèn que Mollet continuï avançant o que es quedi aturada. Crec que hi ha una cosa que sempre hauran de posar per davant de tot, i és Mollet.

 


S’obre una nova etapa i de ben segur que amb les ganes de treballar i la il·lusió que té el nou equip de govern, serà molt positiva per Mollet.

 

Edicions locals