Què passa quan el director territorial d'Ensenyament del Maresme no et vol rebre?

Redacció

Això és el que ens està passant als pares i mares de l’Escola Pública Sant Vicenç de Mollet. El nostre cas va més enllà de les retallades, el nostre cas vulnera el dret a ser escoltat, reivindicar i defensar els drets dels nostres fills amb necessitats educatives especials.

 


L’Escola Pública Sant Vicenç de Mollet és l’escola més brillant de la zona en atendre alumnat amb necessitats educatives especials, no en va, el Departament d’Ensenyament va crear allà dues USEE. La USEE és un recurs especial que permet l’escolaritat dels nens amb dificultats dins de l’escola ordinària.

 


Aquest curs 2014-2015, el Departament d’Ensenyament ens ha tret una plaça d’educador de 37,5h setmanals a canvi de 10 hores de vetllador.

 


Els pares de tots els nens que formen part de la USEE i conjuntament amb l’AMPA de l’escola hem fet una sèrie de reivindicacions i actes per aturar aquesta decisió, i és aquí quan el màxim responsable del Departament d’Ensenyament de la nostra zona s’ha negat a rebre’ns.

 


Per tant, la nostra queixa en aquests moments no és només la de la vulneració del drets dels nostres infants a rebre una educació de qualitat, ens estan negant a la ciutadania el dret a ser escoltats.

 


Què podem fer davant d’això? Quina solució ens donaran al nostre problema si el problema que tenim és que no ens volen escoltar?

 


Algú dins de l’Administració Pública està al corrent que uns pares no poden expressar les seves queixes?

 


Quina línia d’educació està seguint amb els nostres fills aquest Departament d’Ensenyament el qual el seu màxim responsable de zona no és capaç d’escoltar i que rebutja fer front a la realitat i el diàleg?

 


L’únic que ens queda és fer pública aquesta queixa i seguir lluitant pels drets  dels nostres infants i pels nostres drets, els drets de tots.

 

Edicions locals