D'ara endavant Mollet serem tots

Redacció

El divendres 20 de març es va fer va fer al Teatre Municipal de Can Gomà la presentació de la candidatura d’Ara Mollet – Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres. Al multitudinari acte, que va omplir el teatre, es va gaudir d’una especial presentació de la llista de 35 persones que vol canviar Mollet.

 


Cal destacar la presència de diversos exregidors de l’Ajuntament de Mollet que provenen de tradicions molt diferents: en Xavier Fenosa i l’Oriol Bargalló (d’ERC), en Josep Cot (Entesa per Mollet), en Josep Serra Busquets (de CiU), i una bona presència d’exregidors socialistes: la Carme Guarro, en Dani Novo, l’Ester Safont, en Josep Medina, en Josep Gordi, en Josep Estruch i la Lola Celdrán.

 


La primera a parèixer a escenari va ser l’exregidora Carme Guarro, que destacava “que a Mollet li cal un canvi i que aquesta generació l’ha de fer realitat”. També van parlar Oriol Bargalló, Montserrat Mas o Josep Cot, entre altres membres destacats de la candidatura, com els excaps de llista el 2011 de Solidaritat (Jordi Puyuelo) i del PACMA (Toni Valle).

 


Manel Sostres, candidat número 5 a la llista i membre de MES destacava que la confluència entre ERC i MES en aquesta coalició “és possible perquè ens complementem”.

 


Marta Vilaret, número 2 de la candidatura, desgranava algunes idees sobre les quals se sustenta Ara Mollet – ERC MES:  “Tenim clar que volem construir una democràcia avançada on la gent decideixi prioritats i pugui canviar les coses des de baix. L’escala municipal és perfecte per la proximitat entre la ciutadania i els seus representants”. Vilaret també destacava el gran repte que es vol aconseguir i destacava que “la dificultat no ens fa por, els reptes ens esperonen. Portem mesos treballant propostes concretes, realistes, pensades pels problemes de la nostra ciutat”.

 


Oriol López, candidat a l’Alcaldia, destacava que “hem estat capaços, de fer una candidatura aglutinadora, de molts consensos, una candidatura per governar Mollet. Estem preparats. Pensem que ja és hora que una altra generació prengui les regnes de tot això i demostri que en els moments difícils en què vivim som capaços de portar a la pràctica allò que el republicanisme i que el socialisme teoritzen”.

 

Edicions locals