Les obres als carrers de la ciutat

Redacció

Fa unes setmanes molts carrers de Mollet del Vallès estaven en obres de reasfaltament i millora de la via pública. A les xarxes socials, alguns partits de l’oposició i en alguns escrits d’opinió als mitjans de comuniciació local, es podien llegir comentaris que donaven a entendre que aquestes obres s’han realitzat amb finalitat electoralista i pensant només en les properes eleccions municipals.

 


Jo no sé quina ha estat la finalitat d’aquestes obres i no n’opinaré, però sí que m’importa els diners que s’han invertit per realitzar-les, ja que són diners que hem estalviat entre tots amb els nostres impostos pagats rigurosament.

 


Demanaria a l’Ajuntament, indeferentment del partit polític que hi estigui al davant, que realitzi les coses amb seny i tenint sempre en compte la difícil situació econòmica que patim moltes famílies. Si hi ha un carrer en mal estat és evident que s’ha d’arreglar per garantir la seguretat de tots els ciutadans.

 


Però si us plau, només els carrers que estiguin en mal estat. No fa falta malgastar diners en zones que estan en bones condicions, sigui quina sigui la finalitat.

Edicions locals