A l’amic Jaume Bosch i Sort

Redacció

Jo crec que el teu nom el varen encertar, perquè Sant Jaume és la plaça on hi vas ballar ja de ben jove. Des d’aleshores, has estat gaudint de la dansa més bella, ballant-la cada diumenge a la teva plaça fins que vas venir a Mollet.

 


Per postres, el teu primer cognom és Bosch, cosa que s’assembla una mica al bosc de pins i alzines. Sí, aquells boscos de pins i alzines on se celebraven els aplecs. Ja me n’he adonat que és com un privilegi portar aquest ‘bosc’ dins el pensament després d’haver ballat en tants aplecs al llarg de la teva vida.

 


El teu segon cognom és Sort, doncs no has tingut gens de sort al final d’aquests últims quatre anys i ho sento de tot cor ja que he perdut un bon amic. L’únic de bo que hi ha en tot això és que tant jo com tots els membres de Tradicions i Costums i en nom de la sardana en general, hem tingut el plaer i la gran ‘sort’ de conviure amb tu tants bons moments.

 


El temps ho dirà i se’t recordarà com un gran President que ha portat la nostra entitat endavant durant més de 26 anys. Gràcies Jaume per tot el que ens has ensenyat, sobretot, amistat i respecte per a tothom.

 


A part de tot, saps què penso? Que ara deus estar amb aquells àngels en el cel que un dia es varen alegrar i fent rotllana una sardana van puntejar. I tu estàs aparellat amb una angeleta ben bufona.

 

Descansa en pau.

Edicions locals