Per què sóc candidat?

Redacció

Ser candidat a l'Alcaldia de Mollet és un gran honor i tota una responsabilitat. I fer-ho amb un equip com el que m’acompanya és una gran sort. La candidatura que oferim és la d'un projecte aglutinador i ampli, amb la suma de molta gent independent que ens enriqueix. També amb persones provinents del món animalista de la ciutat i de Solidaritat Catalana. Presentem una candidatura de coalició entre Esquerra Republicana i Moviment d'Esquerres, que és avui l'alternativa per un Mollet millor i diferent. Som socialistes i republicans que ens estimem aquest poble, i que volem dedicar una part de les nostres vides a aquest projecte il·lusionador.

 


Moltes persones donen suport a la candidatura d’Ara Mollet – ERC – MES i això ens honora. Personalment estic molt content que 12 exregidors de l’Ajuntament –que ho van ser per diverses opcions polítiques- diguin públicament que cal un canvi i que aquest canvi l’hem de protagonitzar nosaltres. És aquesta suma de sensibilitats que ens fa créixer com equip i que ens fa ser alternativa a l’actual govern esgotat i caduc.

 


Tinc 36 anys, sóc pare d’una nena i al juny naixerà el meu segon fill. He format part del món associatiu del poble, que m’ha enriquit com a persona. He estat regidor els darrers 5 anys i juntament amb la Marta Vilaret hem après i ens hem preparat per poder governar aquesta ciutat.

 


La situació econòmica no és la desitjable, però crec que és en els moments difícils quan cal generar noves oportunitats des de noves maneres de fer política. Les propostes que us proposem se centren en acabar amb la mala gestió feta fins ara, en revitalitzar Mollet des dels àmbits cultural, comercial o juvenil, en aconseguir ciutadans més lliures, i també en el Govern Obert.

 


Mollet necessita un canvi, i nosaltres en som la garantia. Una nova generació de persones ha de tenir l’oportunitat de governar Mollet. Per què d’ara endavant Mollet hem de ser tots.

 

Edicions locals