Quatre anys per endavant

Redacció

Avui els regidors convergents ens trobem a l’oposició, d’ençà del 1979 fins ara podem dir que la meitat dels anys els hem passat al govern i l’altra meitat fent oposició, per tant sabem gestionar perfectament ambdues posicions com a servidors de tots els molletans i molletanes.

 


Els regidors de Convergència seguirem tenint molt present, com sempre, que les persones són el més important, i que per tant, cap ciutadà o ciutadana pot quedar al marge de la justícia social, doncs una ciutat que no vetlla per això, no pot aspirar a fites més altes.

 


Des de l’oposició seguirem de ben a prop principalment, totes aquelles actuacions de les quals ens sentim part, per haver-les iniciat o finalitzat durant el temps que vàrem estar al govern.

 


En tot intentarem treballar en positiu, perquè el treball en positiu fa que la ciutat avanci, que és  el que es mereixen tots aquells ciutadans que gaudeixen dels seus drets com a molletans i molletanes, però que a la vegada saben quines són les seves obligacions per formar part d’una comunitat de persones que amb respecte mutu, ve de molt lluny i que es vol projectar vers el futur.

 


Cal ara que tant govern com oposició, estableixin unes línies de treball que es puguin considerar com a bàsiques i irrenunciables, les quals una majoria de regidors creguin que són les imprescindibles per tal que la ciutadania molletana avanci en aquells aspectes en els quals ningú pot quedar darrere.

 


Ens toca fer una oposició constructiva i positiva en benefici de la ciutat i dels molletans i molletanes. Perquè això sigui possible, cal un compromís entre el govern municipal i la oposició d’actuar d’una manera responsable.

 


La situació de minoria en què ha quedat el PSC al capdavant del govern de la ciutat, ens obliga a tots a definir espais, canals i mecanismes de debat, comunicació i participació entre el govern i l’oposició que agilitzin la presa de decisions i el intercanvi d’informació, fent un ampli exercici de democràcia que de ben segur ha de repercutir en un millor funcionament de l’Ajuntament i en les polítiques que es mereix la ciutadania.

 

Edicions locals