El risc no és la independència

Pere Pi

Per als catalans, el risc no és la independència, sinó quedar-nos a Espanya, aquest és un risc real. Espanya està TOTALMENT penjada econòmicament i s’ha dit moltes vegades que és impagable el deute que tenen de més d’un bilió d’euros. El deute que té Espanya és insuportable i, segons els economistes més prestigiosos, després de les eleccions generals, el Gobierno d’Espanya prepara unes mesures encara més restrictives, mentre ells no es restringeixen res. Fan un augment considerable del pressupost de l’exèrcit mentre retallen la sanitat, les pensions, les escoles, etc.  Ens vindrà un 2016 molt angoixant.

 


Els pressupostos del 2016, aprovats pel Gobierno, tenen un dèficit de 50.000 milions que se sumaran al 1.030.000.000.000 d’€ que ja pengen. Quan es pagaran? La resposta és: mai, són impagables. Així doncs, com podem estar amb un país arruïnat?

 


L’apujada de l’IVA és una de les mesures que probablement el Gobierno d’Espanya aplicarà. També algunes restriccions de les pensions atès que ja han acabat els diners que hem pagat i que “ells” ja no tenen. Però els hem pagat, i ara què? El Ministre Montoro ens diu que hauran d’imposar un altre impost addicional (a pagar per nosaltres, és clar) per a poder pagar les pensions.

 


El 27S2015 serà un dia decisiu per a escollir el nostre futur i el dels nostres descendents, ja que amb Espanya no hi ha res a fer, està mal construïda, mal muntada des dels seus inicis. Els castellans, Castella, és una societat opressora i dominadora i poc, molt poc, democràtica. En aquest sistema, Catalunya no hi pot encaixar mai. També són mentiders i manipuladors, veient les televisions i la premsa de l’Estat queda clar. Veiem el caràcter de l’Estat Espanyol.

 


Ens ho juguem tot, un sol dia, una sola acció, per a decidir el futur de totes les generacions que vénen. Hi ha gent que encara no n'és conscient, cal fer tot el possible perquè ho entenguin.

 

Edicions locals