Junts. Per Mollet i per Catalunya

Redacció

Els resultats de les eleccions municipals del passat mes de maig van ser un èxit aclaparador de les forces que volíem fer noves polítiques per a Mollet. Tot i no haver aconseguit l’objectiu del canvi de govern han canviat a la ciutat moltes coses. Ara Mollet – ERC – MES va aconseguir 5 regidors i estem preparats per a tot. I és que els propers mesos seran molt intensos: els canvis al país i també a Mollet s’han de materialitzar i treballarem per aconseguir-los.

 

 

L’aliança que vam forjar de cara al maig entre Esquerra Republicana i Moviment d’Esquerres –conjuntament amb moltíssima gent independent del món progressista de la ciutat, així com amb persones de Solidaritat i del món animalista- és una aliança de futur. L’Oriol López, la Marta Vilaret, en Josep Gordi, la Judith Vizcarra i en Manel sostres (els 5 regidors) saben perfectament que en política cal paciència i que, a vegades, els canvis es fan esperar. I treballarem al costat de la gent per aconseguir els nostres objectius.

 

 

La nostra prioritat és Mollet i la seva gent, però sabem perfectament que  aquest 27 de setembre hi ha unes eleccions cabdals per al país que ens han de portar a fer la independència, que ens ha d’ajudar a viure millor. Catalunya necessita exercir la seva sobirania plena per poder fer polítiques d’esquerres efectives i per dignitat nacional. I en això estem. ERC i MES confluïm aquest 27S amb la candidatura de Junts pel sí, que encapçalen en Raül Romeva i persones de la societat civil.

 

 

Junts vam anar a les eleccions municipals, i junts anem ara (en un dels moments polítics més importants de la història de Catalunya) a les eleccions nacionals. Segur que l’èxit serà aclaparador, segur que guanyarem a Mollet del Vallès i segur que tindrà conseqüències positives per als ciutadans de Mollet.

 

 

Aquest setembre confieu en la candidatura de Junts pel Sí. El país requereix unitat i canvi. Estem a punt d’escriure les millors ratlles de la nostra història.

 

Edicions locals