Un futur immillorable: els canvis arribaran ben aviat

Redacció

Passats 4 mesos de les eleccions municipals tenim un govern dèbil, feble. Hem observat una certa desgovernança: tot funciona a través de tècnics i inèrcies. No hi ha direcció política. Els pactes de governabilitat de PSC (Govern) amb CiU i C’s són pactes de poc recorregut i que es veuran afectats per la dinàmica nacional. És impossible pactar amb C’s i CDC i que res no succeeixi.

 


Els resultats a Mollet de les eleccions del 27S van donar 1/3 independentista, 1/3 unionista, i 1/3 federalista o d’altres formes d’estat. I va guanyar les eleccions Junts pel Sí. Per això destaquem que estem vivint un moment històric. Volem que Mollet estigui al costat del Parlament de Catalunya i del procés català. Si cal escollir entre la legalitat nova i l’espanyola esperem estar al costat del poble de Catalunya. Lluitarem per això.

 


Després de les eleccions municipals vàrem fer aposta pel canvi i d’alternativa amb 2 grups que poden configurar una nova majoria: Canviem i CDC. Seguim amb la mateixa línia: Mollet necessita un canvi de govern. Un canvi per seguir i millorar en polítiques socials. Però sobretot per nova manera de fer política i aliar-se i entendre el ciutadà; obrir nous espais per a la ciutadania. La regeneració democràtica i de persones ha d’arribar a l’Ajuntament.

 


També és important tenir un govern que accepti el dret d’autodeterminació dels pobles, i que entengui que la situació que viu Catalunya és importantíssima. Cal estar al costat de la creació d’un Estat Català sobirà, perquè això ens ha de fer viure millor, sobretot a la part de la ciutadania més desfavorida.

 


Per tots aquests motius, des d’Ara Mollet – ERC – MES obrim un temps de noves converses per aconseguir i consolidar aquest canvi que necessita Mollet. I totes aquestes transformacions arribaran aviat, tant a Mollet com a Catalunya.

 


Aprofitem també per informar-vos que els regidors d’Ara Mollet – ERC – MES s’han compromès a rebre els ciutadans i les entitats al seu despatx de l’Ajuntament sense cita prèvia: qualsevol qui vulgui pot visitar-los els dilluns i dimecres de 10 a 13h  sense avís previ per tractar qualsevol tema. Sereu benvinguts!
 

Edicions locals