Al 2016 Canviem Mollet

Redacció

Tanquem un 2015 on les urnes han manifestat una clara voluntat de canvi a la nostra ciutat. El càstig al PSC a les eleccions municipals deixava clar que Mollet vol canvi.

 


Un canvi en la manera de governar i en les polítiques que afecten de manera més directa als molletans. Tot i la claredat de la voluntat popular, el PSC ha adoptat la pitjor de les actituds possibles, mantenir el poder al preu que sigui.

 


El maquillatge d'uns pressupostos amb quantitats ridícules per poder utilitzar un discurs d'esquerres és l'últim despropòsit d'un govern desgastat. Un govern paralitzat i que no ha dubtat en pactar amb la dreta amb un únic objectiu: mantenir el poder sigui com sigui.

 


Però la realitat és tossuda i sol colpejar de manera implacable a aquells que es neguen a assumir-la. El 20D, per primera vegada a Mollet, el PSC perdia unes eleccions generals i, a més, de forma contundent. Més de 3.100 vots de diferència amb En Comú Podem.

 


Canviem Mollet inicia el 2016 conscient de la voluntat real del poble expressada democràticament a les urnes i disposat a assumir el repte: aconseguir el canvi.

 


Un canvi on la prioritat no serà el poder sinó la gent. La gent que paga els seus impostos i veu com els pressupostos municipals s'utilitzen per mercadejar i comprar vots sense la més mínima vergonya. Un canvi en la utilització dels recursos econòmics per a que siguin els  molletans i molletanes els seus beneficiaris en forma de polítiques que generin ocupació, que atenguin als més febles i que contribueixin a reduir la desigualtat. Unes polítiques que tinguin com a prioritat l'educació pública o la sanitat. Un canvi que, en definitiva, respongui a la situació d'emergència social a la que ens han portat aquells que durant la crisi només sabien retallar i retallar.

 


Aquest 2016 des de Canviem Mollet redoblarem esforços i treballarem per aconseguir allò pel que ens van triar. Lluitarem per canviar Mollet i que sigui una ciutat més justa, més solidària, més humana, més democràtica i, sobretot, perquè sigui un Mollet on els seus veïns i veïnes puguin decidir qui i com els governa. En conclusió, comencem un 2016 on el canvi no s'atura.
 

Edicions locals