30a Cursa Escolar Anselm Clavé - 28 de febrer

Redacció

Fa 30 anys va sorgir la iniciativa, de la mà del professor d’Educació Física de l’escola, d’organitzar una cursa popular. Aleshores no ens podíem imaginar que al cap dels anys esdevingués una de les curses amb més èxit de la nostra població i de tota la seva comarca.

 


Una cursa  molt especial i peculiar. Representa un projecte global d’escola on hi col·labora i treballa tota la comunitat educativa: pares, avis, alumnes, professorat,... I en el seu moment també hi va col·laborar en Joan Abelló, mestre pintor de Mollet, que ens va fer la pintura del corredor. Ja fa 12 anys que aquesta imatge presideix el cartell.

 


Una cursa on tothom està convidat a participar, des dels més petits als més grans. I hi haurà un trofeu pels 3 primers classificats i medalles i obsequis per a tots els participants. Enguany la nostra escola participa en un Projecte transversal de servei a la comunitat, APS, conjuntament amb el Banc de Sang. I aprofitarem el mateix dia de la cursa, 28 de febrer, per fer un recapte de sang en una unitat mòbil que estarà al nostre centre.

 


No t’ho pensis més, vine a córrer a la cursa de l’Agrupació Escolar Anselm Clavé i anima als teus pares i familiars a participar en el recapte de sang.

 


Fes la teva inscripció a  [email protected]

 


VINE A CÓRRER  -  VINE A DONAR SANG !!!! Gaudim tots junts!!

Edicions locals