Què és la Cambra de Comerç de Barcelona i què us pot oferir?

Redacción

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona es va crear l'any 1886 per defensar l'interès general i aconseguir el bé comú del comerç, la indústria i la navegació. Des d'aleshores fins a l'actualitat, La Cambra ha estat protagonista de la vida econòmica de Catalunya.

 


Actualment, la corporació ofereix serveis de suport a la tasca empresarial i vetlla pels interessos de les empreses davant de les administracions públiques. A més, treballa sempre amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament del capital humà, a la internacionalització de les empreses i al foment de la societat de la informació.

 


La Cambra de Comerç de Barcelona té 10 delegacions a les principals capitals de comarca i 2 punts de servei, un d’ells des de ja fa 8 anys a Mollet del Vallès, a la Masia de Can Lledó.  

 


Aquí, entre d’altres, podem:

 


Donar-vos informació  general i assessorament tant a la industria, als serveis com al comerç. Davant qualsevol dubte, ja sigui de gestió, com per saber què cal fer i a on adreçar-se com a nivell jurídic-legal. 

 


Si voleu internacionalitzar el vostre negoci, us ajudem i assessorem tant en la iniciació com en la consolidació als mercats i en els tràmits de Comerç Exterior. 

 


Ajudar-vos  a fer més professionals als vostres treballadors, amb formació continua d’alta qualitat i molt pràctica. També podem organitzar-vos formació  a mida de la vostra empresa.

 


Som un punt de trobada de les empreses amb jornades informatives, tallers gratuïts als comerços i sessions de Networking.

 


A més, 

 


   • Som Oficina OGE: podreu presentar els vostres tràmits amb la Generalitat aquí mateix


   • Ajudem als joves a trobar feina, amb el nostre programa PICE (Garantia juvenil).


   • Us assessorem en les noves tecnologies: Certificats Digitals, disseny de webs, etc

 

 

Des de Can Lledó, el nostre Punt de Servei vol desitjar-vos una Bona Festa Major d’Hivern i estarem encantats d’atendre-us: [email protected]

Edicions locals