Forma’t i obre’t portes

EMFO

Quedar-se a l’atur és un trasbals per a un mateix i per a l’entorn més proper, i encara més si la situació s’allarga en el temps. Quan et trobes en aquesta situació, complicada per la majoria, es presenta una oportunitat per analitzar què podem fer per ampliar els nostres objectius laborals, en definitiva, obrir noves portes que ens mostrin diferents camins professionals. 

 


Reciclar-se, o en altres paraules, actualitzar els coneixements formatius i les competències que ja tenim adquirides o aprendre’n de noves, és una opció que ofereix EMFO a les persones en situació d’atur que decideixen fer el pas i formar-se. En aquest sentit, la formació ocupacional et permetrà aprendre una nova professió i, a més, t’oferirà la possibilitat de realitzar pràctiques no professionals. 

 


Si has decidit que aquest és el camí que vols seguir, et donem una bona notícia. Des d’EMFO s’oferiran, al llarg del 2016, 16 itineraris de formació ocupacional. Si t’interessa, afanya’t! De ben segur que hi ha un dels cursos que encaixen amb el que busques o que et motiva. 

 


Vols saber què en pensen persones que van decidir fer el pas?: “des d’EMFO em van oferir el curs i vaig pensar que era una bona oportunitat per reciclar-me. Sóc administrativa i volia canviar una mica de sector”; “havia treballat molt de temps al sector de la construcció, necessitava un canvi. Aquest curs m’ha servit per obrir-me una altra porta”; “amb aquesta formació espero millorar professionalment i personal”... Seguim?

 


Els sectors sobre els quals s’oferirà formació aquest any són: comerç, teleassistència, sanitari, administratiu, forestal, electricitat i anglès.  I durant els mesos de gener i febrer s’iniciaran els següents cursos: 

 


- Creació i gestió de microempreses 


- Assistència documental i de gestió en despatxos i oficines


- Operacions auxiliars d'enregistrament i tractament de dades i documents


- Activitats auxiliars d'aprofitaments forestals


- Gestió comercial de vendes


- Activitats de venda


- Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

 


Per a més informació, vine’ns a veure al C/ Riera, 7, truca’ns al 93 570 51 60, envia’ns un mail a [email protected] o visita el web www.emfo.com.
 

Edicions locals