Aprofitem la sentència

Redacció

Que el planejament urbanístic és un tema crucial per a una ciutat, és evident. Que el planejament urbanístic és un dels instruments més importants per a una ciutat és realitat, però d’aquí al catastrofisme que volen donar-li alguns al fet que el POUM de Mollet hagi estat anul·lat perquè no els hi surtin els números a una gran immobiliària és una cosa molt diferent.

 


Vaig estudiar per aparellador fa molts anys i he tingut la sort i a vegades la desgràcia de treballar fent projectes a Mollet des de finals dels 80. I sí, he dit també per desgràcia perquè els que ja tenim uns anyets, vàrem viure el procés de creació del POUM durant els primers anys del 2000 i sabem de la falta d’empatia i la falta de comunicació que va demostrar l’antiga Alcaldessa, i un alt funcionari que prefereixo no recordar.

 


No seré jo qui defensi al Tribunal Suprem, perquè crec que s’ha extralimitat en les seves funcions, i tampoc seré jo qui defensi a una gran immobiliària a intentar carregar-se un planejament legalment aprovat perquè no els hi surtin els números, però sí que crec que Mollet ha d’aprofitar  aquests moments  per nodrir-se d’un  nou planejament adaptat a la realitat i sobretot per fer les coses de maneres diferents de com es van fer llavors.

Edicions locals