Sobre el Ple d’abril

Redacció

En referència al ple de la ciutat celebrat dilluns de la setmana passada, el partit socialista volem agrair l’aprovació per àmplia majoria per a que l’Ajuntament presenti un recurs d’empara contra la Sentència injusta i desproporcionada del Tribunal Suprem que afecta al planejament de la ciutat.

 

 

També ens n’alegrem que dues de les propostes socialistes recollides al Pla d’Actuació de Mandat hagin estat recolzades: la creació d’un pla per revitalitzar el comerç de la ciutat (per unanimitat), i que no prosperés la dinamització comercial només d’una zona de la ciutat com volia un grup municipal. I la creació de dos correcans a la ciutat: un al Barri d’Estació de França-Can Mulà i un al Barri d’Estació del Nord-Barri de Santa Rosa, sense cap vot en contra.

 

 

També, ha rebut el suport d’una àmplia majoria del consistori la proposta socialista i de CDC de mostrar el nostre rebuig per l’anul·lació, per part del Tribunal Constitucional ,del decret de pobresa energètica i llei 24/2015 d'emergència habitacional.

 

 

Finalment volem dir que el partit dels socialistes defensem l’Estat de Dret, el que implica que tots i totes hem de complir les normes i procediments legals dels que ens hem dotat, sense que això impedeixi que, quan una norma no agrada, es pugui canviar, però també seguint els procediments per fer-ho.

 

Edicions locals