Ho hem aconseguit

Redacció

Avui és un dia feliç per tot el moviment esportiu de la ciutat i per tots els molletans i les molletanes perquè Mollet és Ciutat Europea de l’Esport 2017. És un orgull poder portar el nom de Mollet del Vallès al màxim esglaó d’àmbit europeu: vàrem ser guardonats el 2015 com a Capital Europea del Medi Ambient i ara ho serem amb l’esport!

 


Aquest guardó és un reconeixement a tota la fantàstica feina que fan dia a dia milers de persones de manera voluntària i altruista per la promoció de l’esport a la nostra ciutat, que reconeix tot el que hi ha darrera de la pràctica esportiva a Mollet, els programes socials, les bones instal·lacions esportives, l’activitat amb persones discapacitades, gent gran, amb els més menuts, amb els adults... És un reconeixement  a una ciutat que disposa d’un total de 276 espais destinats a la pràctica d’activitat física i esportiva i que compta amb un teixit esportiu federat i amateur que treballa cada dia perquè tothom qui ho vulgui pugui practicar a la ciutat l’esport que més els agrada... Tots aquests són els ítems que vaig poder presentar davant del comitè avaluador de la candidatura ara fa unes setmanes i que han estat el motiu d’aquest reconeixement.

 


Aquest premi és compartit amb les entitats esportives de la ciutat que des del primer minut han donat tot el seu suport a la candidatura de la ciutat i amb totes aquelles persones que, individualment, hi han donat suport. Avui ens hem de felicitar tots plegats i ens hem de sentir orgullosos del que hem aconseguit junts, i ens hem de comprometre a continuar treballant per la promoció de l’esport i l’activitat física com a instrument de salut, integració, transmissió de valors, educació, cohesió social... i, en definitiva, per ser persones més felices.

 


L’any 1992 Mollet es va il·lusionar i bolcar amb les Olimpíades i les Paraolimpíades; el 2017, 25 anys després, podrem reviure aquella il·lusió per fer realitat un fantàstic programa d’activitats esportives per a tots els molletans i totes les molletanes.

Edicions locals