Partit Demòcrata Català

Redacció

El passat cap de setmana es va celebrar el 18è Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya, on es va decidir que CDC deixés de tenir activitat política en properes eleccions. Seguidament es va portar a terme el congrés fundacional d’una nova eina de país, el Partit Demòcrata Català.

 


Convergència  Democràtica  de  Catalunya,  juntament  amb  altres  persones  i altres formacions, hem impulsat la creació d’aquest nou partit polític al servei de la gent de  Catalunya.  Aquest partit  polític  treballarà  per  aconseguir  els  objectius  de plenitud  nacional,  justícia  social  i  progrés  econòmic  que  han  de  fer  de Catalunya  un  país  referent  al  món.  Aspirem  a  convertir  Catalunya  en  el  millor país  per  a  viure  el  somni  europeu  de  pau,  prosperitat,  benestar,  felicitat  i llibertat. Aquest nou partit que ha impulsat Convergència sorgeix després de mesos de  dinàmica  interna  de  debat  durant  els  quals  milers  de  persones  se'ns  han acostat. Aquest moment fundacional vol ser un nou començament, l’inici d'un projecte que es faci gran, que abraci la col·lectivitat catalana, amb ganes de ser encara més útils per a Catalunya i la seva gent.

 


Creiem que aquest nou país que imaginem i volem construir requereix d’un nou partit que, recollint els millors actius de l’ahir i de l’avui, ajudi a construir  la Catalunya rica, justa i plena del demà. En aquest sentit, Partit Demòcrata Català és un partit polític demòcrata,   catalanista,   sobiranista,   europeista   i humanista que reivindica el progrés de Catalunya i de la seva gent. Naixem amb l’objectiu de ser un partit transversal, obert, permeable i flexible, que representi la centralitat social, amb mentalitat de govern i amb funcionament intern plenament democràtic. També som un partit que tenim somnis, ideals i projectes i que alhora es realista i explica els problemes amb tota la seva complexitat. Defugim les solucions irreals que no arreglen els problemes.

 


Aquest moment fundacional és un nou començament. L’inici d’un projecte que sigui gran, amb ganes de ser encara més útils per a Catalunya i la seva gent. Som un partit obert, on tothom hi té cabuda. Voleu venir amb nosaltres?

 

Edicions locals