Les lloses del carrer víncia rellisquen i estan desenganxades

Redacció

Tots els molletans coneixem el carrer  Gaietà Víncia, ja sigui perquè és molt cèntric, pels seus múltiples comerços o per les lloses del terra que rellisquen quan plou.

 


Aquest últim fet ens preocupa a molts ciutadans, sobretot als que hi viuen. Conec a diverses persones grans que viuen en aquest carrer que han decidit no sortir de casa els dies de pluja per haver patit alguns ensurts en aquest carrer. Els que no hi vivim intentem evitar-lo els dies que plou però ara ja no només és això.

 


Fa uns tres o quatre anys es van haver de canviar algunes canonades d’aquest carrer i es va haver d’aixecar el terra. Com que suposo que l’Ajuntament ja havia rebut alguna queixa sobre aquest carrer, les lloses noves que es van posar eren antirelliscants, cosa molt positiva i que agraeixo al Consistori, tot i que només pugui trepitjar el carrer en línia recta per buscar els trossos nous. Ara ni això perquè torna a sorgir un nou problema: aquestes noves lloses s’estan desenganxant del terra i són inestables quan les trepitjes. Una vegada més el terra del carrer Gaietà Víncia torna a donar problemes, quan plou i quan no plou.  Si us plau, siguem previsors perquè les lloses són noves i ja estan defectuoses.

Edicions locals