Postgraus a la Cambra de Barcelona

Rosa Maria Canals

Aquesta tardor, la Cambra de Barcelona se suma per primera vegada a l’oferta de postgraus universitaris amb l’acreditació de la Universitat de Vic (Universitat Central de Catalunya).

Aquesta primera incursió de la Cambra de Barcelona a l’oferta universitària començarà amb una programació de dos postgraus de 30 crèdits ECTS avalats per UVic-UCC: Vendes nacionals i internacionals i Relacions laborals i gestió de persones.

Els dos postgraus tenen un enfocament molt pràctic, adaptat a les necessitats empresarials i en concret a la petita i mitjana empresa. Aquesta formació s’adreça a persones que ja estan integrades al món laboral o les que desitgen entrar adquirint i millorant les seves competències professionals.

La dilatada experiència de la Cambra de Barcelona en formació permet dur a terme aquests cursos, que s’impartiran a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona, recentment renovades per realitzar activitats formatives com aquesta. Els dos postgraus començaran a l’octubre de 2017 i finalitzaran al maig de 2018, amb classes presencials els divendres de 15.30h a 20.30h i  5 dissabtes en horari de matins.

El postgrau en vendes nacionals i internacionals neix per la necessitat de molts empresaris i professionals de millorar les seves habilitats comercials en un món global amb una gran  competitivitat tant en el mercat intern com en l’extern.

Per la seva part, el postgrau en relacions laborals i gestió de persones té com objectiu final donar les eines necessàries per aconseguir millorar el clima laboral, i conseqüentment augmentar la productivitat en empreses que normalment no tenen un departament de recursos humans

 

No dubteu en demanar-nos més informació al nostre Punt de Servei de Mollet. Som a la Masia de Can Lledó - [email protected]

 

Edicions locals