Endavant

Josep Monràs

Dilluns vàrem aprovar els Pressupostos Municipals de la ciutat per l’any 2018. Uns pressupostos fruit del diàleg i del consens, marcadament socials, amb una clara aposta per les polítiques d’habitatge, per la promoció econòmica i, per suposat, la creació d’ocupació. Uns pressupostos compromesos amb el medi ambient, la millora de l’espai públic, la neteja, el civisme i que vetllen per la qualitat de vida a la ciutat.

 

Des que es va iniciar el mandat sempre he apostat pel diàleg i la negociació per arribar a acords de ciutat. Aquests pressupostos són un clar exemple perquè s’han fet gràcies al suport de Ciutadans i a que Canviem Mollet, PP i un regidor de PDeCat han donat la seva confiança amb la seva abstenció. Els vull agrair a tots les seves propostes i els seus vots per facilitar que Mollet tingui uns pressupostos de futur. Lamento, però, que novament ERC hagi donat l’esquena a la ciutat.

 

Mollet és una gran ciutat, amb molts espais verds, amb activitats que omplen els carrers cada cap de setmana i amb un gran teixit associatiu al que continuarem donant suport. Sempre hi ha coses a millorar, però sincerament crec que la ciutat funciona bé. Aquests darrers anys Mollet ha estat Capital Europea del Medi Ambient, una de les ciutats de Catalunya amb més indicadors de transparència, una de les ciutats de l’Estat que més recursos dedica a despesa social, que ha rebut un reconeixement estatal en eficiència energètica i ha celebrat amb èxit i molta participació el haver estat Ciutat Europea de l’Esport. Tots aquests premis reconeixen una feina real i constant, que desenvolupem de la mà del conjunt de la ciutadania i dels treballadors i treballadores municipals. Junts estem donant forma al projecte de futur que estem construint per Mollet. Vull destacar, però, què el més important per a mi, és que aquests darrers anys Mollet hagi estat una de les ciutats de la comarca que més ha reduït la taxa d’atur, perquè significa que més conciutadans han tingut la possibilitat de trobar una feina.

 

Tot això ho hem fet amb una rigorosa gestió dels recursos públics malgrat el lamentable finançament que tenim els Ajuntaments i el deute que la Generalitat té amb la ciutat.

 

Com alcalde em continuarà movent l’amor que sento per Mollet i seguiré treballant per generar activitat econòmica i ocupació, amb humilitat i amb la voluntat decidida de generar consensos amb tothom qui vulgui treballar per la ciutat, en positiu i en benefici de tots els molletans i les molletanes.

 

Edicions locals