Alcalde de barri

Francesc Juzgado

Vull anunciar-vos una de les primeres mesures que he pres com a alcalde de Parets.

En endavant, deixaré de ser regidor de barri, del barri de Can Berenguer Espai Central més concretament, per passar a ser alcalde de barri.

Vull passar-me de forma itinerant per les diferents oficines de barri de les meves companyes i companys, per fer-los costat i per estar al vostre costat.

La millor manera de donar resposta a les vostres demandes i necessitats és escoltant-vos de primera mà, com sempre he fet, però ara com a alcalde.

La proximitat, el diàleg i les relacions personals són cabdals per fer millors els nostres barris i el nostre poble.

No cal que us recordi els horaris de totes i tots els regidors de barri.

Anirem anunciant a quin barri hi seré cada setmana a través de les xarxes socials.

No només teniu obertes les portes del meu despatx de bat a bat sinó que vull passejar-me cada carrer i cada plaça de Parets per comprovar de primera mà com avancen totes les millores necessàries.

Han estat uns dies molt intensos per reorganitzar-nos tots plegats, però crec que desplaçant-me per tot el poble podré copsar de primera mà totes les vostres inquietuds i juntament amb el meu equip de companyes i companys donar respostes més efectives i més immediates.

Com ja he dit en vàries ocasions, el meu despatx és el carrer i la meva agenda la marcareu vosaltres amb les vostres necessitats.

 

Ens veiem pels vostres barris!

Edicions locals