L'odi judicial vers Catalunya

Pere Pi


Els Jutges i Magistrats espanyols, que ens volen fer creure que són demòcrates i imparcials, se'ls ha descobert un correu oficial-privat, corporatiu de la judicatura, on escriuen tots els continguts dins el canal formal de tots els jutges espanyols, que ells tenen, per estar al corrent de tots els temes que els hi pertoquen, entre ells el "cas català". Han arribat escriure de Catalunya que: "Amb colpistes catalans ni es negocia ni es dialoga". Aquests correus "oficials" han sortit a la llum. Sí que estem arreglats amb aquest pensar de la justícia espanyola.
Qualificatius dels Jutges, escrits en els seus correus, que ens diuen: Colpistes, nazis, germen, virus. La gent que es mobilitza a Catalunya diuen que fan idioteses i que són (som) criminals, violents, extremistes i que s'ha d'aplicar el codi penal perquè tenen dirigents que són fills de puta o violadors. Tots aquests correus els van passar, abans, durant i després de l'1-O.
Repeteixo, és un canal oficial del "Consejo Oficial del Poder Judicial", En definitiva, és un òrgan "constitucional" que exerceix les funcions de Govern del Poder Judicial amb la finalitat de garantir "la independència dels Jutges", ES DE RIURE O NO?.O DE PENA DE LA "Ñ". Fins i tot, en aquest fòrum, van proposar que el jutge que discrepes se l'expedientés per "traïdor", de fet, un d'ells va comentar que els que havien fet terrorisme era la G.C. l'1-O i aquest, el CGPJ el va multar amb 600 €, que vol dir, que el CGPJ és 100% còmplice d'aquest pensar dels Magistrats.
Immediatament surt el President del Gobierno Pedro Sánchez i diu que "son unos pocos y que es en régimen privado", MENTIDA PODRIDA, és oficial del CGPJ (Consejo General Poder Judicial) i han multat per no seguir les regles marcades contra Catalunya, els Catalans i els governants catalans que són escollits pel poble, QUINA CONFIANÇA PODEM TENIR? A més, el CGPJ ha dit que no fa comentaris, cosa que hauria de destituir el 100% dels que han escrit... i llegit, aquests correus. Vergonya total de la Justícia espanyola. I aquests estan autoritzats per jutjar als catalans?, Adéu "Ñ".

Edicions locals