Qui vol superar-se no hi veu obstacles; hi veu somnis

Sergio Mingote

Diuen que voler és poder i en el trajecte de la vida he pogut comprovar que és exactament així.

He tingut la sort de compartir experiències amb persones que han fet de la seva aparent limitació un repte i que han aconseguit tot allò que s'han proposat. Persones que somriuen a la vida, que desborden sensibilitat, que aprecien el resultat de l'esforç, que ho celebren i que ho comparteixen.

Són grans persones que ho donen tot sense demanar més que un gest amable a canvi i, de vegades, ni tan sols això. Són grans persones de qui he après que les limitacions no existeixen més que en el nostre cap, que tots som diferents, amb diferents aptituds i habilitats i que la paraula discapacitat no hauria d'existir.


Voler és poder, i avui, 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb capacitats diferents, vull fer un pas més cap a un gran repte al qual us convido a participar. 

Un futur en què sapiguem reconèixer i premiar la constància i l'esforç de persones magnífiques amb capacitats diferents.

Reserveu les vostres agendes perquè el 3 de desembre de 2019 esteu convidats a la primera edició dels “Premis Inclusius de l'Esport Català”. Reconeixements que neixen de la mà d’ONAT Foundation i la Generalitat de Catalunya. M’hi comprometo i treballaré de valent per fer-ho possible. Queda pendent, tan sols, concretar l'hora i el lloc.

Les limitacions estan només als nostres caps.

Edicions locals