No serà fàcil

Jesus M. Carrasco

Davant la passivitat d’alguns i el blanqueig per part dels mitjans de comunicació el feixisme avancen. Perquè el feixisme sempre avança quan no se’l combat. A Mollet, ja ho vam alertar fa mesos, no n’estem al marge d’aquest malson. Aquesta mateixa setmana la nostra seu ha rebut dos nous atacs de la intolerància i el feixisme, però mai ens faran callar.

La CUP Mollet encetem ara el procés participatiu per recollir les propostes de la ciutadania que inclourem al nostre programa municipal per un Mollet millor, per impulsar la regeneració municipal, defensar els nostres serveis públics, garantir l’accés al treball, l ‘habitatge, l’educació i la sanitat, els drets socials i nacionals i situar com a prioritat recuperar una vida digna per totes les molletanes i molletans.

Les eleccions municipals del proper mes de maig marcaran l’evolució del nou cicle polític, a la ciutat i al país. A Mollet tindrem molta feina a fer. No hi haurà prou amb un simple canvi. Ens cal construir una alternativa que planti cara als diferents fronts oberts que té la ciutat: el greu  endeutament que ens deixa la gestió de més de 30 anys de PSC-PSOE, l’esgotament total del seu projecte de ciutat, la necessitat de desallotjar el bloc repressiu del 155 (PSC-C’s i PP) del govern de la ciutat, de combatre el feixisme creixent i de bastir un ajuntament al servei de les classes treballadores i de la nova República que forjarem entre totes.

Tot això no es podrà fer sense la CUP a l’ajuntament. Ni sense el que representa la CUP. Ens caldran totes les energies i ens caldran tots els vots. Per això la CUP Mollet decididament serem en aquestes municipals per forjar aliances àmplies que ens facin avançar en tots els fronts. Aliances en el front republicà i en el de la unitat popular. Amb mirada llarga, perquè venim de lluny, amb cintura política i mans obertes per col·laborar amb tots els actors que sigui necessari per fer avançar el canvi que la ciutat necessita. Amb totes les prevencions, però sense por.

Hem demostrat que els petits poden fer molta feina i ara ens toca sumar amb intel·ligència, per créixer i ser encara més útils a la transformació de la ciutat. No serà fàcil. Qui va dir que  ho seria ? Però ho farem amb tu.

Edicions locals