Joves com tu. Joves Singulars!

EMFO

L’equip d’EMFO atén cada dia joves d’entre 16 i 29 anys que no estan treballant ni estan estudiant. La majoria d’ells tenen molts dubtes sobre on poden adreçar-se per trobar feina o busquen informació sobre a quins estudis poden accedir o quina oferta formativa hi ha actualment. Per aquest motiu, aquest 2019, per poder donar resposta a tots aquests dubtes i inquietuds, presentem el programa Singulars: el programa que s’adapta als interessos i necessitats de cada participant.

Singulars està adreçat a joves com tu, d’entre 16 i 29 anys, amb qualsevol nivell d’estudis, edats i interessos. En aquest t’oferirem formació en Magatzem, Sociosanitari, Hostaleria (cambrer o cuiner) o Atenció al client-comerç, i orientació, amb l’objectiu que trobis feina o iniciïs els estudis que t’interessin.

Avui et presentem la Zareth Daniel, una de les joves que ja s’hi ha inscrit al programa Singulars. La Zareth afirma que “el programa Singulars és el que estava buscant” perquè “volia treballar en magatzems però com que no tinc els carnets de carretoner ni experiència en aquest àmbit, a les empreses on vaig presentar el meu currículum no em van contractar”. I a través d’aquest programa “sé que podré formar-me i de ben segur, trobar una feina en aquest sector perquè ja estaré preparada i compliré els requisits”.

A nivell formatiu, la Zareth ens ha explicat que “tinc batxillerat i un grau superior en higiene bucodental” i tot i que “fins ara he treballat com a dependenta, ara vull treballar en magatzems”. I per tant, “sóc conscient que necessito preparar-me per tenir opció a noves ofertes laborals”.

La Zareth acaba d’iniciar el seu camí de la mà de l’equip de Singulars. I tu, a què esperes? No perdis aquesta oportunitat i vine a EMFO a apuntar-te:

c. Riera, 7 1ª planta, 93 570 51 60, [email protected] o Whatsapp 679 333 158

(El programa Singulars s’impulsa des de l’Empresa Municipal per a la formació ocupacional i l’ocupació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (EMFO) en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles i el de Santa Maria de Martorelles.) 

Edicions locals