Seré Alcaldessa amb valentia i proximitat real

Casandra Garcia

La suma d'esquerres a Parets ha d'arribar al govern paretà. Cal que l'Ajuntament, i per tant el municipi, comenci a ser governat per homes i dones que volen millorar la vida de les persones i que no entenen la política municipal d'una altra manera que no sigui la de compartir objectius amb tota la ciutadania, que ha de decidir com vol que sigui Parets, i com vol que es gestioni el que és de tots i totes.

Tenim l'oportunitat que Parets compti amb persones formades i amb experiència que generin confiança en la gestió municipal i alhora escolti als paretans i paretanes, però que els escolti amb sinceritat i valentia, el que implica dur a terme accions que solucionin els seus neguits; els més grans i els més petits, afrontant les situacions quotidianes i les enrevessades.

La suma d'esquerres ha d'arribar a l'Ajuntament perquè volem administrar i conduir Parets de la mà de les associacions, de les entitats, dels comerciants, dels emprenedors, de la mà de qui sent la necessitat de formar part de la vida del municipi, d'aquells que necessiten ser escoltats, dels qui tenen propostes o inconvenients i volen trobar una porta oberta amb polítics pròxims, polítics locals, els del seu poble. Vull ser alcaldessa de Parets sense més interessos o aspiracions polítiques que les d'afavorir el benestar dels veïns i veïnes.

Ser cap de l'oposició durant aquesta legislatura ha estat una experiència fascinant, he après com funciona el conglomerat món de l'Administració local, ho he fet treballant en primera línia. I us confesso una cosa: ser a l'oposició pot arribar a ser extenuant perquè has de passar moments molt tensos, tristos i, fins i tot, desesperants. Reconec que les persones sempre acabem trobant forces per continuar amb les nostres lluites, i això ho puc ben assegurar, perquè no he perdut en cap moment aquesta disposició emocional que sento d'impulsar amb responsabilitat una política lleial i de distàncies curtes amb els veïns i veïnes.

S'aproximen les eleccions municipals, les segones a les quals em presento com a candidata a l'alcaldia, i sovint reflexiono sobre aquests 4 anys com a regidora de la primera força a l'oposició que, si bé han estat durs, m'han fet reafirmar-me en la convicció que les propostes de Sumem Esquerres a Parets són il·lusionants, realistes i factibles. Obrim les portes i finestres de l'ajuntament, sumem junts, també tu, perquè la política municipal ha de ser dels veïns i les veïnes, i escric tot això amb la seguretat i el convenciment que un govern paretà solvent, complidor, i alhora natural i pròxim, és possible des de l'aliança que els partits d'esquerres oferim per començar una renovació en les formes de governar Parets del Vallès. Al carrer, la gent ens fa suport perquè aquest és un projecte obert que ha generat il·lusió. Junts ho aconseguirem, no tingueu dubte.

Edicions locals